mafia3schuberttaxi

Íme Tommy Angelo “definitive” taxija és öltönye éles játékmenet közben

A tapasztalatok alapján ez a 2K által egy kevésbé kommunikált tény, azonban a Mafia 1: Definitive Edition-be szánt “sárgataxi” és Tommy Angelo öltönye már kipróbálható a Mafia 2-ben és 3-ban is. Amennyiben előrendelitek a Mafia 1: Definitive Edition-t, úgy a szóban forgó autó és skin már használhatóvá válik Vito és Lincoln barátaink számára.
Vannak ugyanakkor olyan felhasználók, akik a tartalomfeloldás bugosságára panaszkodnak: míg egyesek megkapták előrendeléskor a tartalmat, addig mások nem, így egyértelmű tényeket sajnos még nem merünk veletek közölni, nehogy ok nélkül rohanjatok bele véletlenül egy vásárlásba.

Minden esetre ha Ti megtaláltátok a bevált módját a tartalom feloldására, jöhetnek a tapasztalatok kommentben, hadd informálódjanak a többiek is!

Az éles játékmenet-videó a taxiról és az öltönyről:

Az biztos, hogy a taxi gyönyörű és szépen kidolgozott. Viszont a Mafia 1 rajongók számára azonnal szembetűnő tény, hogy a Mafia 1 taxija sohasem “Shubert Six” típusú volt, hanem Falconer. Ez arra enged minket következtetni, hogy a Mafia 1: Definitive Edition minden bizonyára csak a Mafia 2-ben és 3-ban feltűnt autómárkák (pl. Shubert) 30-as évekbeli típusaiból fog gazdálkodni – vagyis kevés az esélye, hogy az augusztusban megjelenő felújított játék az összes 2002-es Mafia 1-es autót is magával hozza. Habár ez is csak egy tipp, de valószínűleg ez a logikus magyarázata, hogy Angelo miért Shubert Taxival fogja csapatni ahelyett a Falconer Yellowcar helyett, ami csak Lost Heaven utcáin tűnt fel anno.

Vélemény, hozzászólás?