mafia definitive edition főkép

Az oldal mától archív üzemmódban működik

Tisztelt Játékosok!

Mivel az elmúlt évek során egyértelművé vált számunkra, hogy a Mafia-játéksorozat kiadója és fejlesztője (2K és Hangar) nem tervezi a franchise utánkövetését (azaz pl. meglévő címek patchelését, kiegészítését), így ez logikusan számunkra is megnehezíti a rendszeres tartalomgyártást.

Ugyan kijött a hivatalos hír, hogy egy menedzsment-csere után a Hangar nekikezdett a Mafia 4-nek, azonban ez egy olyan korai kommunikáció a projektről, hogy az előrehaladását és a végét illetően valójában nem is jelent valódi információt.

Mi (A Mafia Hungary csapata) úgy döntöttünk, hogy 2022. november 25-étől archív üzemmódba helyezzük a weboldalt, tehát meghatározatlan ideig új tartalom már nem fog megjelenni rajta.

Továbbá ezentúl egy modunk letöltéséhez sem szükséges regisztráció, azaz nem kell többet belépnetek, ha szükségetek van egy letöltésre.

Amennyiben a jövőben változás vagy intenzívebb híráramlás tapasztalható a Mafia-franchise háza tájékáról, úgy természetesen számíthattok arra, hogy újra rányomunk a gázpedálra.

Addig is… jó játékot mindenkinek!

Mafia Hungary Team

Vélemény, hozzászólás?