A Mafia 3 előszele fújdogál

A Mafia 3 közeledéséről, vagy annak fejlesztésének híréről továbbra sem dúskálunk tényekben, viszont az ezekre utaló jelek egyre csak sokasodnak, s azok egyre beszédesebbek.

Június 25-én 4 db domaint, azaz webcímet foglalt le a Mafia II forgalmazója, a Take-Two Interactive, melyek a következőek: mafia3thegame.commafiaiiithegame.commafiathree.commafiathreethegame.com.

A weboldalak világában a domain-név, azaz a webcím csupán egy név, amely egy webtárhelyre irányít át, ami tartalmazza a weboldal valódi tartalmát. A domain nevek a webtárhelyektől független kereskedelemben vesznek részt, hiszen a marketing és az imázs szempontjából azok a legalapvetőbb, legprimérebb építőelemei egy webhelynek, hiszen az adja a nevüket.

A Take-Two tehát Mafia 3-as neveket vásárolt meg, ami a közelmúltban a legkézzelfoghatóbb hír a Mafia 3 játékkal kapcsolatban.
De miért vásárolták meg a domaineket? Természetesen a legegyszerűbb válasz, hogy egyszer majd hivatalos Mafia 3-as weboldalra vagy weboldalakra fognak irányítani ezek a címek – majd ha azok egyáltalán létezni is fognak (éppen ezért jelenleg a felsorolt domain nevek nem hoznak be semmilyen oldalt). De hogy mikor? Rejtély.

Hogy a Take-Two Június 25-ei “Na srácok, vegyük meg ezeket a neveket, ki tudja, lehet, hogy egyszer majd lefejlesztetjük a 2K-val a Mafia 3-at.” hozzáállása, vagy “Srácok, ideje megvenni a Mafia 3-as domain neveket, hiszen a 2K-s fiúk közelednek a fejlesztés végsőbb szakaszához, a marketinget elindíthatjuk.” feltételezett koncepciója a valósabb, azt nem tudhatjuk…

De a szemünk továbbra is nyitva van.

Te örülnél, ha végre bejelentenék a Mafia 3 közeledését?

Vélemény, hozzászólás?