Mafia Hungary háttér

Megújult a Mafia Hungary – ezt kell tudni róla

Habár a régi oldalunk dizájnja és struktúrája szándékosan volt retro (szerettük volna a 2000-es évek “Mafia témában webet böngészős” életérzést visszaadni), azonban elérkezett az idő, hogy ráncfelvarráson essen át szeretett oldalunk, s ennek több oka is van.

Egyfelől pár hete ért minket a meglepetés-zuhany, mert kiderült, hogy a Mafia: Trilogy megjelenésével várhatóan a következő fél évünk a Mafia nosztalgikus ölélésében fog telni. Ha a játékainkat felújítják, miért ne újuljunk meg mi is?
Másfelől a korábbi oldalunk komoly biztonságtechnikai kockázatokat is hordozott (nagyon sok spam bot tudott regisztrálni), így minden csillag együtt állt ahhoz, hogy elérkezzen a redizájn ideje.

Amit a változásokról tudni kell:

Letöltések:
Minden korábbi letöltésünk, modunk átmozgatásra került a régi oldalról. A felső menü “Letöltések, moddolás” menüpontja alatt eléritek az összes már ismert kategóriát. A letöltéseket továbbra is a regisztráció meglétéhez kötjük.

Felhasználók:
FONTOS! Minden “régi” Mafia Hungary-ra regisztrált felhasználó adatait szintén átmozgattuk az új rendszerbe, így akinek már volt felhasználója, nem kell újra regisztrálnia, DE! Az új oldalunk egy újabb jelszó titkosítási algoritmust használ, ami azt jelenti, hogy a régi MH jelszavai titkosított formátumukban elavulttá váltak, tehát jelszó emlékeztetőt kell kérnetek, amiben új jelszót hozhattok létre. Akár a régi jelszót is újra beírhatjátok, nem fog problémát jelenteni, mert ezúttal modernebb technológiával lesznek eltárolva.

Fórum, közösség, Facebook-csoport:
Fórumunk régi formájában látogatottság hiányában megszűnt, így közösségépítés terén is a modern vizekre evezünk. Létrehoztunk egy új, privát Facebook-csoportot “Mafia magyar rajongói közösség” néven – ide bárki jelentkezhet. Ha tehát kérdésetek van, elakadtok, vagy csak szimplán társalogni akartok, itt bátran kereshetitek játékostársaitokat: https://www.facebook.com/groups/mafiahungary/

Facebook oldal:
Weboldalunk Facebook-os “mását” továbbra is megtaláljátok a https://www.facebook.com/mafiahungary/ címen.

Tartalom:
Mivel az oldal felépítése nagyban megváltozott, ezért ne lepődjetek meg, ha átmeneti ideig sok már elavult poszt kerül a szemetek elé – igyekszünk helyettük újabb tartalmakkal előállni – lesz is mivel!

Hamarosan egy cikkel jelentkezünk, amiben a Mafia Hungary kifejti a gondolatait a Mafia: Trilogy-ról.

Vélemény, hozzászólás?