lh_map_small

Íme Lost Heaven “felújított” térképe

Úgy tűnik, hogy a 2K kiadó és a Hangar 13 fejlesztőstúdió alaposan átgondolt social média stratégiával tapossa ki a Mafia: Definitive Edition útját a játék szeptember végi megjelenéséig: eddig kettő rövidebb, illetve egy hosszú videóanyagot kaptunk szeretett játékunkról, a mai nap során pedig egy újabb olyan csemegét kaptunk, ami számos vlogger és tartalomkészítő számára bőven elegendő alapanyagként fog szolgálni a következő hónapra: ez pedig nem más, mint Lost Heaven Mafia: Definitive Edition-béli, némileg újradizájnolt térképe.

(A képre kattintva megnyílik a teljes térkép a vidékkel együtt is, nagyítsatok bele!)


lh_map_small

A térképet látván tisztán látható, hogy Lost Heaven 2002-es fő városrendezése és felépítése örömünkre nem változik. A hármas felépítés, mint a nyugati és keleti part, illetve a kettő által összefogott Central Island ugyanabban a méretében és elhelyezkedésében várja vissza a Mafia játékosokat.

A feltűnő változtatásokat (átnevezések, bizonyos lokációk újrapozicionálása, új helyszínek) a 2K a saját cikkében is kiemelte. Ebben részletesen elmagyarázzák, hogy a változtatások kizárólag a modern játékmechanikai és rendezői filozófia járulékai, hiszen több mint valószínű, hogy némi fejlődést fogunk tapasztalni a történet és a játék ütemében, ritmusában, ehhez pedig a térképet is finomítani kell a fejlesztési folyamat során. Nem bánjuk, a lényeg, hogy a jelek szerint a város karaktere nem változik.

Mi a véleményetek, ti mit szűrtök le a térkép felépítéséből?

 

1 thought on “Íme Lost Heaven “felújított” térképe

  1. De jó lesz újra vissza térni a Lost Heaven városában. Én a Mafia 1 (2002) változatát nagyon sokszor végig játszottam és több órát is nyomtam a szabad a pályát. Nagyon reménykedek, hogy ez az új Mafia Definitive Edition ugyan olyan legyen mind a régi és próbálják meg a sok hibákat ki javítani mikor megjelenik a játék.
    A mafia 1 örök kedvencem marad még a mai napon is.

Vélemény, hozzászólás?