Gamestar: Mafia 3 – hamarosan “izgalmas hírek” jönnek

Gamestar: Mafia 3 – hamarosan “izgalmas hírek” jönnek

A Mafia 3-ról már jó ideje pletykál a játékvilág. A méltán híres és annál még egy kicsit méltánabban sikeres sorozat folytatására már hosszú évek óta várunk és most úgy tűnik, hogy végre kiderülhet valami a harmadik részről.
A legutóbbi hírek szerint a 2K még 2014-ben elkezdett szinkronhangokat keresni az egyik készülő játékához. Jó okunk volt feltételezni, hogy ez a titokzatos cím nem más, mint a Mafia 3. Most a Mafia 2 egyik színészének tweetje ad okot némi reménykedésre, ugyanis Rick Pasqualone, aki Vito Scalettának kölcsönözte a hangját a második részben, azt írta ki Twitterre, hogy hamarosan izgalmas Mafia-hírek érkeznek.

A Mafia 2-t és a Mafia: The City of Lost Heavent fejlesztő Illusion Software-t (később 2K Czech) megvette a Take Two és még decemberben egy új fejlesztőcsapatot is összepakolt Hangar 13 néven, akik a hírek szerint egy “újgenerációs játékon dolgoznak, amiben a játékosok a saját sorsukat alakíthatják”. Egyelőre nem tudni, hogy melyik csapat is foglalkozik a Mafia 3 fejlesztésével, de hamarosan erről is lerántja a leplet a Take Two.
Ti várjátok már a Mafia 3 bejelentést?

Vélemény, hozzászólás?