Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Legújabb letöltések

Letöltések, moddolás

Random letöltés

Facebook oldalunk

Hozzászólások

Mafia Hungary » Mafia Hungary fórum » Mafia II
 Téma nyomtatása
Mafia II special extended edition
kopec
Sziasztok!

A múltkorában megvettem a Mafia II specia extended editiont is, ami a leírás szerint tartalmazza az összes eddig megjelent letölthető tartalmat. A dobozban lévő leírás szerint a kiegészítő tartalom külön lemezen van, viszont a csomagban csak egy dvd van. Azt hittem, hogy kilopták a lemezt a dobozból, de nem valószínű, mert néztem youtobe-on dobozbontást, és ott is egy lemez van a dobozban https://www.youtube.com/watch?v=oZmviY4wk30
A másik furcsa dolog, hogy nem kér telepítéskor aktiváló kulcsot.
Arra gondoltam, hogy esetleg bezavar az előző telepített Maffia 2( szintén dobozos, vásárolt verzió), de uninstall után is csak az alapjáték megy fel. Nem kér semmi termékkulcsot és nem találom a kiegészítőket sem...

Valaki találkozott már ilyennel?
 
Csedo
Koszi
 
kopec
Na... így fél év elteltével meg van a megoldás. A dobozban, mint ahogy rá is van írva a Mafia 2 alapjáték van. Viszont mellékelnek hozzá egy kódot, ami segítségével a steamról le tudom tölteni az összes kiegészítést.
És az a legviccesebb a dologban, hogy hogyan jutottam el a megoldáshoz :). Megkérdeztem a kedves Feleségem :). Köszi Olgi!
 
MortelHun
Sziasztok!

A dolog viszont nálam valóban problémás. Ugyancsak megvettem a dobozos verziót, és a steam ugyan elkezdi telepíteni, de miután feltelepült annyit ír, hogy letöltés szüneteltetve, és amikor indítanám újra kezdi telepíteni a játékot, mint kiderül valójában semmi nem települt. Újra és újra eljátssza ezt velem.

Mi lehet a megoldás?
 
Ugrás a fórumra:
Generálási idő: 0.02 másodperc
MAFIA AND THE MAFIA LOGOS ARE TRADEMARKS OF TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE AND ITS SUBSIDIARIES. ALL OTHER TRADEMARKS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.
mafiahungary.hu • 2018 • entertainment purposes only • phpfusion engine