Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Legújabb letöltések

Letöltések, moddolás

Random letöltés

Facebook oldalunk

Letöltések: Mafia 2 Magyarosítás (Steam-kompatibilis)

Letöltések főoldala > Mafia 2 - Egyebek > Mafia 2 Magyarosítás (Steam-kompatibilis)

Mafia 2 Magyarosítás (Steam-kompatibilis)


A Mafia 2 Steam-es verziójára telepíthető magyarosítást tölthetitek le. Ez még csak az alapverzió magyarosítása, a DLC-khez a jövőkben lesz elérhető.
Naptár
Dátum:
2015. augusztus 25. 10:40:36
Letöltések
Letöltés:
1827
Info
© Fekete Károly és Tóth Krisztián

A(z) Mafia 2 Magyarosítás (Steam-kompatibilis) letöltéséhez tagsággal kell rendelkezned. Csatlakozz a családhoz, vagy jelentkezz be!
 
Figyelem! Minden jog a telepített fájlok eredeti és nagyrabecsült szerzőit illeti. Ez a telepítő a Blackroy és Krisz-féle 2011-es magyarosítást telepíti a Mafia II játékprogramhoz. A Mafia Hungary (mafiahungary.hu) abból a célból készítette ezt a telepítőt, hogy a magyarosítás a Mafia-rajongók még szélesebb köréhez juthasson el, tudván, hogy számtalan felhasználó rendelkezik a Mafia II Steam-verziójával, s sajnos a 2011-es telepítő nem érzékeli azt a verziót telepített formájában. Ettől függetlenül a magyarosítás bármely Mafia II-kiadáshoz problémamentesen telepíthető. A magyarosítás viszont csak a játék újratelepítésével távolítható el. Kérünk, hogy a fentebbiek tudatában telepítsd! A játék angol verziója változik át magyarrá, így a használatához értelemszerűen a magyarosítás-telepítés előtt érdemes angolra állítani a nyelvet, ha esetleg nem azon lenne.

Fontos! A telepítőben egy alap Steam-es elérési útvonal van megadva. De mielőtt telepíted a magyarosítást, kérjük, hogy győződj meg róla, hogy a Mafia 2 játékod és a Steam játékkönyvtárad hol található a gépeden! Ha csak nem rendhagyó útvonalon van, alapból: \[Steam-hez vezető elérési útvonal]\Steam\SteamApps\common\Mafia II\.

Jó játékot!

Hozzászólások

1 #2 Harbinger
- 2015. október 24. 21:19:22
Szia!
A Steam-en belül a Mafia 2 tulajdonságait keresd meg. Ott tudod beállítani a nyelvet, és az alapértelmezett franciát kattintsd át angolra. :)

https://www.youtu...pENLj_aBg8
534 #1 kisspepe
- 2015. október 19. 18:07:29
Feltelepítettem a magyarosítást, a Steam-re, a megfelelő mappába. Elindítottam a játékot, és Francia. Nyelv beállítási lehetőséget nem találok. Mi a teendő?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Generálási idő: 0.02 másodperc
MAFIA AND THE MAFIA LOGOS ARE TRADEMARKS OF TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE AND ITS SUBSIDIARIES. ALL OTHER TRADEMARKS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.
mafiahungary.hu • 2018 • entertainment purposes only • phpfusion engine