Facebook oldalunk

Kiemelt letöltések

Mafia 1 magyarosítás Mafia 1 modok Mafia 1 járművek Mafia 1 eszközök Mafia 2 magyarosítás Mafia 2 járművek Mafia 2 modok

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Random letöltés

Letöltések: MafiaDataXTractor

MafiaDataXTractor


A Mafia 1 letöltések használatához a legelengedhetetlenebb program.
Naptár
Dátum:
2015. január 28. 12:02:20
Letöltések
Letöltés:
352
Info
© MassaSnygga

A(z) MafiaDataXTractor letöltéséhez tagsággal kell rendelkezned. Csatlakozz a családhoz, vagy jelentkezz be!
 
MafiaDataXTractor egy hasznos program, ha moddolni szeretnénk a Mafiánkat.

A játék a gyökérkönyvtárán belül alapvetően .DTA kiterjesztésű tömörített óriásfájlokban tárolja a játékhoz szükséges adatait, fájljait (skinek, modellek, stb.). A MafiaDataXTractor segítségével kitömöríthetjük ezen DTA-fájlokat anélkül, hogy azok törlődnének, és elérhetővé válnak számunkra a moddolható játékfájlok. Szintén a MafiaDataXTractor készíti fel a rendszert, hogy amennyiben a játékunk még szűz volt, azaz moddolatlan, úgy ezentúl a kitömörített játékfájlokat olvassa be elsődlegesen, tehát azokat, amelyek moddolására alkalmasak vagyunk. Ha kitömörítettük az állományokat, utána nyílik lehetőségünk arra, hogy telepítsük vagy bemásoljuk a használni kívánt letöltésünket.

A Mafia és a MafiaDataXTractor összeállva egy nagyon intelligens kombinációt alkot, ugyanis abban az esetben, ha egy általunk kitömörített fájlt később törlünk, úgy nem omlik össze a játék, hanem a rendszer simán visszanyúl a .DTA-fájlba, és kiolvassa abból az eredetit. Tehát ezzel a programmal sosem tudjuk elrontani a játékunkat. Itt szintén aktuális az, hogy a fentiek alapján csak simán ki kell törölnünk egy moddolt-kitömörített fájlt, ha meg akarunk tőle szabadulni a játékban. Az egész Mafia 1-moddolás egy gyerekjáték, ha megérti és megszokja az ember.

Ha Mafia 1 letöltési-moddolási útmutatóra van szükséged, az Egyéb kategóriában találod azt!

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.12 másodperc
MAFIA AND THE MAFIA LOGOS ARE TRADEMARKS OF TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE AND ITS SUBSIDIARIES. ALL OTHER TRADEMARKS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.
mafiahungary.evernety.com • 2019 • entertainment purposes only • phpfusion engine