Facebook oldalunk

Kiemelt letöltések

Mafia 1 magyarosítás Mafia 1 modok Mafia 1 járművek Mafia 1 eszközök Mafia 2 magyarosítás Mafia 2 járművek Mafia 2 modok

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Random letöltés

Letöltések: Mafia Freeride Extended Mod

Letöltések főoldala > Mafia 1 - Modok > Mafia Freeride Extended Mod

Mafia Freeride Extended Mod 2.0


A Freeride játékmódot bővíti ki olyan szabadon bejárható helyszínekkel, ahol eddig csak a küldetések alkalmával volt lehetőségünk mászkálni. Egybenyílik a város és a vidék.
Naptár
Dátum:
2018. december 27. 22:35:47
Letöltések
Letöltés:
9
Info
Verzió: 2.0
© Firefox3860

A(z) Mafia Freeride Extended Mod letöltéséhez tagsággal kell rendelkezned. Csatlakozz a családhoz, vagy jelentkezz be!
 
A mod által a Freeride-ban egyesül a játék szinte összes helyszíne, a város és a vidék egybenyílik, a farmtól a versenypályáig minden bejárhatóvá válik.

A 2000-es évek elején, amikor a Mafia készült, a játékot bizony az akkori PC-k hardverkövetelményeihez kellett igazítani, ezzel magyarázható, hogy a játék helyszínei a klasszikus "feldarabolós" módszerrel kerültek lefejlesztésre. Vagyis alapból, ha egy új küldetés helyszínére értünk, bizony újra és újra betöltőképernyő fogadott minket, hogy a játék lerenderelje az új helyszínt, egyben törölve az előző pályát, ezzel téve proci és RAM-baráttá a játékot. Azonban manapság már nem lenne szükség erre, ezzel a lehetőséggel él a Freeride Extended mod. A mod egybenyitva a városi és a vidéki helyszíneket, küldetések alkalmával szereplő helyiségekbe léphetünk be, ám nem mellesleg pár extrával is szolgál: pl. egy látványvasút visz ki minket vidékre majd hoz vissza a városba, sűrűsödik az autó-és tömegközlekedés.

Manuálisan kell telepíteni.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.03 másodperc
MAFIA AND THE MAFIA LOGOS ARE TRADEMARKS OF TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE AND ITS SUBSIDIARIES. ALL OTHER TRADEMARKS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.
mafiahungary.evernety.com • 2019 • entertainment purposes only • phpfusion engine