ikarus55coach

Mafia 1 Ikarus 55 Coach © Neutral

ikarus55coach
  • Version
  • Download 121
  • File Size 1.56 MB
  • File Count 1
  • Create Date 2020.05.21.
  • Last Updated 2020.05.24.

Mafia 1 Ikarus 55 Coach © Neutral

Fejlesztői útmutató

IKARUS 55 típusú távolsági busz 1954-ből a Mafia játékba
(Neutral készítette)

******************* Ez az 1.1 -es taxiként használható verzió *******************

Története: Ezt a busztípust 1954 és a késő 70-es évek közötti időszakban használták. A szinek is valósághűek.

HOGYAN HASZNÁLHATOD :

Csomagold ki a mafia dataXtractor 1.1 verziójú segédprogrammal a maps és models nevű könyvtárakat a játékból ( letöltheted a http://mafiahq.uw.hu címről, vagy külföldről a http://mafiamods.com vagy http://lostheaven.co.uk címekről) Ekkor kapsz majd egy új rw_data.dll nevű állományt is a Mafia könyvtáradba. Ez nagyon fontos, mert nélküle nem láthatod az új modelleket, küldetéseket, modosításokat mert a játék a saját tömörített állományait fogja használni továbbra is a tieid helyett!

Ezek után két lehetőséged van: egy buszt használhatsz, ha lopsz egy taxit magadnak - vagy több példányban járathatod a buszokat a városban ( ez lehetséges, de az erős gépekre ajánlott csak )

FONTOS: Ezt a buszt több színnel is használhatod ! Légyszíves először a közös alap textúrákat használd és csak utána a választott szinekét ! A szinek cseréjéhez csak az új szín könyvtárából másold át a textúrákat. ( nem kell az alaptextúrákat felülírnod !)

installálás egy busz esetén:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
egyszerűen másold a fájlokat a i want a bus könyvtárból a Mafia models/maps könyvtáraiba felülírva az ottaniakat. Ezek után csak lopnod kell egy taxit magadnak és már tied a busz. Ennyi az egész.

installálás több példány esetén:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ugyanazt kell tenned mint az előbbi esetben, csak most a modelleket az i want to see more buses könyvtárból vegyed. A buszok a taxik helyett fognak járkálni a városban a figurák által vezetve, s ha vezetni akarsz egy buszt közülük, csak fogj egyet magadnak. Szórakozz jól !

Figyelem, a maps könyvtár ugyanaz mindkét esetben, csak a model változik!

ismert hibák: sajnos ha a figurák vezetnek a duda villogtatja a fényeket is.

Ha van néhány részletes fotód gyönyörű régi autókról vagy buszokról úgy, hogy elölről, hátulról, belülről, oldalról is mutatja... légyszíves küldj nekem belőlük.....vagy építsd meg magad a modellt és én ki fogom tenni a neveddel/logóddal együtt az oldalamra, hogy bárki letölthesse, ha szeretné.

MIELŐTT BEÉPÍTENÉD A MODELLEMET EGY SAJÁT MOD-BA VAGY FELHASZNÁLNÁD A DARABJÁT/DARABJAIT BÁRHOGYAN :
LÉGYSZÍVES KÉRD MEG A HOZZÁJÁRULÁSOMAT ELŐSZÖR, KÖSZI !!

kapcsolat velem:
e-mail -en: z628@freemail.hu
honlapom : http://www.realcarfacing.hu

Jó játékot !

Neutral

Vélemény, hozzászólás?